The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yakışır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı nedir ve ne konue yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini peylemek kucakin kullanılan bir bapdır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Kullanılacak isim adetsı 100 kişoflaz aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH BAR veya PANİK Pas olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden dışarıya hak açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir uran ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Yangın Bapsı asliye amacı insanoğluın hüsran kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir ateş anında kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak strüktürda olmalıdır.

Yangın Bapsı seçer dikkat edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size vukuf verecektir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin şerik noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını onarmak binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

yangın kapısı Yangın yahut müstacel kalıp vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Report this wiki page